fbpx
Skip to main content

Salg af Lange Eng 40

Information

 • Annoncetype:
  Til salg
 • Type:
  Bofællesskab
 • Kontantpris:
  4.750.000 kr.
 • Boligareal:
  128 m²

Adresseoplysninger

Lange Eng
2620 Albertslund

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Pernille Agerbæk
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon:
  60588994

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om fællesskab med nabohygge, uanede mængder af hjælpsomhed og en hyggelig og lys bolig i grønne omgivelser? Så er Lange Eng et skønt sted for små som store. Lange Eng er et meget velfungerende bofællesskab bygget i 2008 og tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Lange Eng består af 54 ejerboliger, en fantastisk grøn gårdhave samt stort fælleshus. 

Dejligt rækkehus i populært bofællesskab
Lange Eng 40, 2620 Albertslund
128 kvm rækkehus i to etager, i det veletablerede bofællesskab "Lange Eng" i Albertslund, kun 15 km fra København.

Boligen er beliggende midt i fællesskabet med store vestvendte vinduer ud mod gården. Ved indgangen på den østvendte side er der små hyggelige forhaver, og et tæt bevokset grønt område med morgensol og plads til afslapning.

I stueetagen er der et rummeligt og lyst køkkenalrum med et stort køkken med masser af opbevaring, og 6 meter høje vinduer, som lader masser af lys komme ind. Der er også en hyggelig stue med en lavere loftshøjde. Herfra er der udgang til den skønne grønne gårdhave, hvor solen kan nydes på terrassen. I stuen er der også et badeværelse med vaskesøjle samt to værelser, det ene med skabsvæg.

Husets øverste etage byder på et pænt badeværelse med bruser, tre soveværelser samt en repos. Der hører et ekstra depotrum med til boligen. I prisen indgår også en andel på 12kvm af fælleshuset.

Pris: 4.750.000 kr.

Se flere billeder og plantegning her: https://www.selvsalg.dk/bolig/69725/lange_eng_40-2620-albertslund

Beliggenhed
Inden for 5 min. gang fra Lange Eng ligger der to skoler, dagtilbud samt flere forskellige indkøbsmuligheder.

Albertslund kan tilbyde alt hvad hjertet begærer - alt hvad der er brug for i dagligdagens praktik samt kultur og natur. Vestskoven, Badesøen, svømmehal, musikskole og idrætsfaciliteter, ligger alle meget tæt på Lange Eng.

Albertslund ligger meget centralt placeret vest for København, og med kun 20 minutter med tog til Københavns hovedbanegård(afgang hver 10. minut).

Fællesarealer
Det 650 m2 fælleshus er fordelt på to etager i sydvest-enden af byggeriet. I stueetagen: Køkken, spisesal med plads til 100+ opdækninger, sofa- og legehjørne. På 1. sal: 20-sæders biograf med storskærm og HD-projektor; multisal med ribbe, tumleredskaber, minifodboldmål og musikanlæg, træningsrum, café med bar, legehjørne, klaver, sofahjørne, m.m.

Lange Engs hjørnerum er udnyttet til fælles cykel- og barnevognsparkering og et veludstyret grovværksted med mulighed for at snedkerere med store maskiner; ”Have-rum” med haveredskaber og maskiner til fælles og individuel brug; Byttecentral hvor du bl.a. kan finde tøj til alle aldre, legetøj og bøger.
Haven indeholder blandt andet borde-bænke-sæt, legeplads, bålplads og små intime fristeder.

Desuden ejer bofællesskabet en mobil sauna, en trampolin og der er adgang til flere forskellige delebiler (Albertslund Delebil) samt mulighed for opladning af elbil via 4 lade-standere.

Livet i Lange Eng
Lange Eng byder på fællesspisning, mulighed for at tage del i et hjælpsomt og varmt nabofællesskab; børne- og voksenfester, hygge om Sankt Hans-bålet i gården og meget andet både impulsivt og planlagt, som man selv er med til at skabe. 

Boligerne er private og indrettet som ’almindelige’ boliger, så man både kan nyde privatlivet og deltage i fællesskabet, som man ønsker. Fællesspisningen kan enten nydes i fælleshuset eller tages med hjem. Ud over fællesspisning og de fysiske faciliteter bofællesskabet tilbyder, deltager man som voksen eller teenager aktivt i madlavning og driftsgrupperne.

Fakta om boligen

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  54
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Aldersblandet
  Etableret år
  2008
 • Varme


  El


  El leveres fra
  • Offentligt elværk

  Vand


  Vand leveres fra
  • Fra vandværk
 • Fælles faciliteter


  • Fælleshus
   Festlokale
   Sauna
   Internetforsyning
   Græsarealer
   Frugttræer
   Bålplads
   Trampolin
   Legeplads
   Værksted(er)
   Genbrugs- og byttebutik
   Affaldssortering

  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
   > 5 pr uge
  • Pris pr. måltid (voksen)
   37 kr.
  • Pris pr. måltid (barn)
   12 + alder kr.
  • Økologi
   60-100%