fbpx
Skip to main content

Rebild Park

Information

 • Type:
  Seniorbofællesskab

Adresseoplysninger

Jyllandsgade
9520 Skørping

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Matias Juul Thorn
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon:
  61700506

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af bofællesskabet

Rebild Park - et aktivt fællesskab for voksne

Rebild Park er et godt sted at leve sit liv. Det aktive fællesskab for voksne ligger midt i Skørping i Himmerland, der er kendt for sit sprudlende kulturliv og vidunderlige natur.

Fra det åbne landskab, ad snoede skovveje, bydes man velkommen til Skørping - et åndehul mellem gamle ege- og bøgeskove, store klare søer, rene kilder, smukt bølget landskab og et varieret dyre- og planteliv.

Det smukke Rebild Park, der tidligere har tjent som byens stolte hotel, rummer nu 17 eksklusive arkitekttegnede lejligheder, der deler en flot gårdhave, et stort fællesrum med køkken, et værksted, gæsteværelse og en række andre faciliteter. Fra de mange store vinduespartier og terrasser får man en helt unik udsigt over Rold Skov, der klæder sig i årstidernes smukkeste farver.

Lejlighederne i Rebild Park er tegnet specifikt til aktive mennesker uden hjemmeboende børn. De  er sammen med udearealerne udformet i en smuk arkitektonisk helhed, helt centralt i Skørping.

Alle lejlighederne er forskellige og varierer i størrelser fra 111 til 214 m2 (bruttoareal). En enkel og gennemtænkt planløsning betyder, at man kan bevæge sig i hele bygningen uden at skulle udendørs. Altså kan man en kold og våd vintermorgen gå til fællesarealer uden at skulle ud og altid gå tørskoet for at besøge sine venner.

Det aktive fællesskab for voksne, Rebild Park, er baseret på individuel frihed kombineret med interesse og respekt for fællesskabet. Der lægges vægt på et godt naboskab mellem mennesker, der gerne vil have mulighed for at indgå i fællesskaber, men som også vil have mulighed for at være sig selv. Deltagelse i aktiviteter sker derfor på frivillig basis og af lyst.

Rebild Park er et sted for aktive mennesker, der finder sammen på kryds og tværs for at udfolde forskellige interesser. Hvad enten man ønsker at synge, træne, spille petanque, lave en spiseklub, sidde på terrassen, danse, spille kort, læse, holde vinsmagning eller arbejde i værkstedet, så vil der være muligheder og plads for alle. Det store fællesrum er placeret centralt ved hovedindgangene, så det bliver et naturligt samlingspunkt for beboerne.

Bygningens indre liv er prioriteret højt og byder på et væld af muligheder for udfoldelse, liv og nærhed. Den grønne gårdhave, som er en naturlig forlængelse af fællesrummet, er et trygt samlingssted for Rebild Parks beboere og skaber en indbydende ramme om et udendørsliv, der byder på byens intensitet og naturens ro.

Kun hundrede meter fra Rebild Park ligger områdets kulturelle samlingspunkter og hjerte, Kinorevuen og KulturStationen. Store oplevelser med film, musik, dans, teater, temaaftener og andre kulturelle begivenheder skabes her af en dedikeret flok borgere året rundt.

Rold Skov, der omkranser Skørping byder på unikke oplevelser : vandring, golf, mountainbiking, kano, vinterbadning, skiløb, lystfiskeri og mange andre aktiviteter i naturen.

Skørping er en gammel stationsby med ca. 3000 indbyggere. Togstationen, der ligger overfor KulturStationen, forbinder Skørping med omverdenen flere gange i timen, så det er nemt at komme på arbejde eller besøge venner og familie andre steder i landet. Skørping er en moderne by med alle storbyens goder såsom dagligvarebutikker, tøjbutikker, lægehus, biograf, et rigt foreningsliv og masser af kulturelle begivenheder. Samtidig har Skørping også landsbyens charmerende nærhed og hygge. 

Lejlighederne er udført med solide og sunde materialevalg samt smukke arkitektoniske løsninger. Lejlighederne bliver solgt som ejerboliger, hvor alle boligejere har skøde på deres lejlighed. Modellen er valgt for at give størst mulig fleksibilitet for den enkelte med hensyn til finansiering. Rebild Park er organiseret som en forening, hvor alle er forpligtet til at betale deres andel af drift og vedligehold af de fælles faciliteter.

Rebild Park - livet er bedre sammen!

Fakta om bofællesskabet

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  17
  Bofællesskab
  Senior
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  50 - 70 år
  Mindste bolig
  111
  Største bolig
  214
  Ejerform
  Private ejerboliger
  Etableret år
  2019
  Medlem af bofællesskab.dk
  Ja
 • Varme


  El


  El leveres fra
  • Offentligt elværk

  Vand


  Vand leveres fra
  • Fra vandværk
 • Fælles faciliteter


  • Fælleshus
   Festlokale
   Gæsteværelse(r)
   Handicapvenlig
   Internetforsyning
   Græsarealer
   Rekreative områder
   Petanquebane
   Værksted(er)

  Private faciliteter


  • Egen vaskemaskine
   Parkeringsplads
 • Fællesspisning


  • Frekvens
  • Pris pr. måltid (voksen)
  • Pris pr. måltid (barn)
  • Økologi