fbpx

Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

Nyt fra startpakkerne og vidensbanken - Seniorbofællesskabet Sundbakken - Boganmeldelse

Nyt fra startpakkerne og vidensbanken - Seniorbofællesskabet Sundbakken - Boganmeldelse

NYT OM VIDENSBANKEN OG STARTPAKKERNE

Seniorbofællesskabet Sundbakken

‍Et Fællesskab for Livet

I det østlige Horsens, tæt på Nørrestrand og Horsens Fjord, ligger Seniorbofællesskabet Sundbakken, et bofællesskab for aktive seniorer der ønsker at være en del af hinandens hverdag, og hvor gensidig respekt og hensyntagen er en selvfølge. 

 

Bofælles-
skabernes dag

Bofællesskab.dk er gået sammen med en lang række andre organisationer og virksomheder om at lave en dag, der handler om fællesskab, samvær, tour-de-chambre, dialog, marked, workshops og meget mere. Første gang bliver i sommeren 2025 og det skal bliver til en tilbagevendende dag en gang om året.  

Boganmeldelse:
"Rejsen til Fridlev - om bofællesskaber og klimakrise”

14. maj 2024 markerer udgivelsen af en ny bog om bofællesskaber, skrevet af Bjørn Førde, som efter tidligere erfaring med bofællesskab nu er flyttet ind i Fridlev ved Hvalsø. Bogen er en beretning om at realisere drømmen om at bo i fællesskab 

FLOK FESTIVAL:
SKABT SAMMEN, FOR FÆLLESSKABET

En gruppe ildsjæle fra 15 forskellige kollektiver er i fuld gang med at skabe Flok Festival. Flok Festival er for kollektivister og andre kollektivt-sindede mennesker, og programmet er netop blevet opdateret. 

 

Bliv projektlods:

KOM PÅ KURSUS I AT ETABLERE BOFÆLLESSKABER


Arbejder du med fællesskabsprocesser og kunne du tænke dig at blive dygtigere til at facilitere hele rejsen fra idé til etablering af bofællesskab, så læs mere her

De Grønne Venner Årsmøde 2024

Er du til grøn omstilling, idéudveksling og netværksskabelse, så skal du måske sætte kryds i kalenderen til næste forår, når ”De Grønne Venner” holder årsmøde igen. Årsmødet 2024 har nemlig lige fundet sted, men hvad sker der egentlig til sådan et årsmøde?

 

 

ARRANGEMENTER

trip template
trip template

LIVKOM

trip template

Nyhedsbrevet er udsendt af:

Foreningen Bofællesskab.dk

Sædekildegårdvej 1

DK 5250 Odense SV

Tlf. +45 28 91 99 01

Mail: info@bofaellesskab.dk