fbpx

Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

Årsmøde i De Grønne Venner og Fredage Med Fællesskab

Årsmøde i De Grønne Venner og Fredage Med Fællesskab

Bofællesskab.dk Logo

 

Hej Gæst,

 

DE GRØNNE VENNER

Bofællesskab.dk har altid haft et fantastisk godt samarbejde med Landsforeningen for Økosamfund (LØS) og vi er gået samme med andre grønne fællesskaber om at skabe et mere formeldt og praktisk samarbejde om eksempelvis administrative og PR opgaver. Vi deler mål og til dels formål i vores arbejde med at forgrønne det fælles Danmark, så det giver mening at samarbejde om alt, hvad vi kan blive enige om. 

Derfor mødes vi en gang om året til et årsmåde, hvor vi nærmer os mere og mere det endelige samarbejde. I 2023 mødes vi på Himmelbjerget og du er inviteret. Læs mere om arrangementet nedenfor. 

VI MØDES PÅ HIMMELBJERGET

De Grønne Venners årsmøde - fokus på den grønne dagsorden sammen med andre

Bofællesskab.dk er sammen med Landsforeningen for Økosamfund, Landsforeningen for Økologisk Byggeri og Permakultur Danmark vært for De Grønne Venners årsmøde på Himmelbjerggården ved Ry.

Det foregår d. 17.-19. marts 2023, og programmet byder på spændende oplæg, workshops og generalforsamlinger for de respektive medlemmer. 

Der bliver også tid til at udforske området og ikke mindst de mest berømte 147 meter over havets overflade, som vi har her I Danmark, nemlig Himmelbjerget.  

De Grønne Venner er en sammenslutning af miljø- og klimarigtige organisationer, der sammen skaber en platform for styrkelse af bæredygtighed og klimarigtig adfærd og handling.


På vej mod en tradition

Prisen for en weekend med fokus på den grønne dagsorden er 450 kr. Har du lyst til at vide mere og tilmelde dig, kan du se meget mere på De Grønne Venners hjemmeside: https://degronnevenner.dk/

 


 

FREDAG, FYRAFTEN OG FÆLLESSKAB

“Fredage med Fællesskab” er fyraftensmøder for alle, der ønsker inspiration til liv, tiltag og aktiviteter i bofællesskaber. Det er erfaringsudvekslinger, løsninger på problemstillinger, der optager fællesskaber lige nu, og så er det gratis, nemt og ligetil at deltage uanset hvor i landet, du befinder dig. STARTPAKKE OG VIDENSBANK

Vi har aldrig været tættere på en færdig startpakke til brug for grupper, der ønsker at starte et nyt bofællesskab. Vi er nået til en fase, hvor vi designer vidensbanken færdig. Samtidig arbejder vi med design, layout og redigering af startpakkens tekster, der snart vil være at finde på hjemmesiden. Vi skal nok give lyd, når det er på plads. 

Vi ved, der er mange, der venter i spænding på, hvordan Startpakken og Vidensbanken kommer til at fungere, og det gør vi også. Vi håber dog fortsat på en del tålmodighed. Så følg med på hjemmesiden og vær sikker på, at vi vil bringe nyheden til torvs, når det hele ligger klar.


‍Nyhedsbrevet er udsendt af:

Foreningen Bofællesskab.dk

Sædekildegårdvej 1

DK 5250 Odense SV

Tlf. +45 28 91 99 01

Mail: info@bofaellesskab.dk