Bofællesskab.dk
Navigation
Besgende
» Gster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 1
» Nyeste bruger: admin
Nyeste artikler
Ingen artikler tilgngelige
Reklamer
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Velkommen

Velkommen til forsøget på at starte en fælles portal for bofællesskaber i Danmark. Tanken er at skabe en fælles indgangsvinkel for folk, der ønsker at vide noget om eller at bo i bofællesskaber.

Her kan du finde forskellige bofællesskaber. Eller du kan tilmelde JERES bofællesskab til siden, så andre kan høre om og finde Jer. Hvert bofællesskab vil få en "standard"-side stillet til rådighed til informationer, kontaktoplysninger og billede. Hvert bofællesskab bør som minimum angive hvilken region, kommune og evt. by man befinder sig i, så det bliver nemt at søge for interesserede.

Bofællesskabsportalen er initieret og drevet af Knud Arbirk fra bofællesskabet Drejerbanken på Fyn. Send en mail til Knud Arbirk, så kan du også få dit bofællesskab på listen.

Hjemmesiden er gratis at få sit bofællesskab på og at benytte.

Forum (brugertilmeldinger)

Det gamle forum med mulighed for at skrive indlæg og lægge boligannoncer ind eksisterer stadig.

Vælg "Forum" i øverste vandrette menu. Eller Find det på dette link hvis du vil se forum i fuld skærm.

Fra Wikipedia

"Et bofællesskab er et bevidst frembragt minisamfund, der består af fuldt udstyrede private hjem, suppleret med fælles faciliteter. Et bofællesskab er typisk planlagt, ejet og drevet af beboerne. Ofte bygges bofællesskaber fra grunden, da eksisterende byggerier sjældent egner sig til formålet. Den oftest forekommende motivation, for at engagere sig i et bofællesskab, er et ønske om at skabe mere og bedre interaktion i forhold til naboer.
Boligerne ligger ofte tæt og deler et fælleshus, nogle fællesarealer samt andre faciliteter. I fælleshusene er det almindeligt at beboerne skiftes til at lave mad til hinanden. Det er almindeligt at denne fællesspisning er den vigtigste fælles aktivitet. Andre fællesfaciliteter kan være vaskeri, pool, børnerum, kontorer, internetadgang, tv-rum, værksteder, gæsteværelser, sauna eller motionsrum."